Valikko Sulje

Kotkaniemi-foorumin striimi on avattu

kuvituskuva foorumista

historian ensimmäinen Kotkaniemi-foorumi käynnistyi Luumäellä. Koska tilaisuutta kohtaan on ollut runsaasti kiinnostusta, foorumi striimataan. Tilaisuuden livestriimilinkki on kotkaniemi.fi/foorumi sivuilla.

Suora linkki striimiin on tässä.

Kotkaniemi-foorumi, uusi valtakunnallinen poliittis-historiallinen keskustelutilaisuus, Kotkaniemi on presidentti P. E. Svinhufvudin pitkäaikaisin kotitalo Luumäellä. Kotkaniemi-foorumin teemat kytkeytyvät Suomen kansakunnan merkittäviin koossapitäviin teemoihin – demokratiaan, oikeusvaltioon ja suvereniteettiin. Ensimmäisen foorumin aiheeksi on valittu ”Demokratian ja Suomen suvereniteetin turvaaminen nyt ja sata vuotta sitten”.

Ohjelmassa kuullaan muun muassa eduskunnan puhemies Matti Vanhasen sekä ulkopoliittisen instituutin johtajan Mika Aaltolan puheenvuorot. Muita esiintyjiä ovat historioitsija Matti Lackman, dosentti Marko Paavilainen, Euroopan parlamentin varapuhemies Heidi Hautala ja europarlamentaarikko Eero Heinäluoma, kansanedustaja ja maakuntahallituksen puheenjohtaja Jukka Kopra, Sitran yliasiamies Jyrki Katainen, Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin sekä Ylen ulkomaantoimittajat Marja Manninen ja Mika Hentunen. Tilaisuuden juontaja ja keskustelujen moderaattori on Kari Lumikero.