Etelä-Karjalan liittoEtelä-Karjalan yhteinen tapahtumakalenteri sai kasvojenkohotuksen

Etelä-Karjalan yhteinen tapahtumakalenteri sai kasvojenkohotuksen

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri (tapahtumat.ekarjala.fi) on uudistunut kevyesti. Kalenterin käytön toivotaan lisääntyvän entisestään.

Tapahtumien syöttämiseen ja selaamiseen on tehty käyttäjien palautteen perusteella muutoksia, jotka sujuvoittavat kalenterin käyttöä. Uudistuksen suunnittelivat Etelä-Karjalan liitto sekä maakunnan kunnat, ja muutokset rahoitti Etelä-Karjalan liitto.

Tapahtumakalenteriin voi syöttää tapahtumia kuka tahansa, joka rekisteröityy kalenterin verkkosivuilla palvelun käyttäjäksi. Tavoitteena on, että kaikki maakunnan tapahtumajärjestäjät käyttävät tätä yhtä, yhteistä kalenteria.

Etelä-Karjalan liitto järjesti viikolla 6 kaikille kalenterin vanhoille ja uusille käyttäjille avoimet ja maksuttomat koulutustilaisuudet Lappeenrannan ja Imatran kaupungintaloilla. Kouluttajana toimi suunnittelija Harri Lattu Saimaan Talous ja Tieto Oy:stä.

– Kalenteria on helppo käyttää, joten ilman koulutustakin selviytyy hyvin tapahtumatietojen syöttämisestä, kannustaa viestintäasiantuntija Virve Lindström Etelä-Karjalan liitosta.

Kalenteriin ladataan käyttäjille lähiaikoina myös kirjalliset ohjeet.

 

Lisätietoja: viestintäasiantuntija Virve Lindström, Etelä-Karjalan liitto, [email protected], 040 823 4229

 

Kuva ylhäällä: Saimaan Talous ja Tieto Oy:n suunnittelija Harri Lattu piti Etelä-Karjalan tapahtumakalenterin käyttäjille koulutusta 7.2. Lappeenrannan kaupungin valtuustosalissa. Paikalle oli saapunut 43 kalenterin käyttäjää.