Valikko Sulje

Etelä-Karjalan liiton virasto on avoinna sopimuksen mukaan

Kuvituskuvassa kädet tietokoneen näppäimistöllä. Kuvassa tietokoneen näytöllä Etelä-Karjalan liiton sivu.

Koronavirustartuntojen lisääntyessä Etelä-Karjalan liiton henkilöstö on siirtynyt jälleen pääosin etätyöhön.   

Liiton virasto Lappeenrannassa (Kauppakatu 40 D, 5. kerros) on avoinna sopimuksen mukaan. Joulun ja loppiaisen välisenä aikana toimisto on kokonaan suljettu.

Postilähetyksistä ja muista lähetyksistä sovitaan toimiston työntekijöiden kanssa. Työntekijät ovat pääosin etätyössä ja tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Kokouksia ja sovittuja tapaamisia hoidetaan pääasiassa etäyhteyksillä, ja muuttuneista kokousjärjestelyistä ilmoitetaan sähköpostilla. Etelä-Karjalan liiton nettisivulle on myös koottu linkkejä koronavirukseen liittyvästä ajankohtaisesta tiedosta https://www.ekarjala.fi (suomeksi). 

Etelä-Karjalan liitossa (Kauppakatu 40 D, 1. kerros) toimiva Kaakkois-Suomi–Venäjä CBC -ohjelman hallintoviranomaisen toimipiste on loppuvuoden ajan avoinna ma-pe kello 9-14. Aukioloaikoina paikalla oleva työntekijä vastaanottaa postit ja muut lähetykset. Kokoukset ja hankeneuvonta toteutetaan pääosin etäyhteyksin ja henkilöstön tavoittaa parhaiten puhelimitse ja sähköpostilla. Ohjelmahenkilöstön yhteystiedot kotisivulla https://www.sefrcbc.fi/fi/yhteystiedot/henkilosto/. CBC -ohjelman sivutoimipisteen henkilöstö Pietarissa on myös pääosin etätyössä ja varmimmin tavattavissa erikseen sovittuina aikoina.  

Lisätietoja:  
Etelä-Karjalan liiton hallinto- ja kehittämisjohtaja Olli Seppänen 
puh: 040 139 0175, sp: [email protected] 

Kaakkois-Suomi ̶ Venäjä CBC-ohjelman ohjelmajohtaja Jukka-Pekka Bergman 
puh: 050 437 0339, sp: [email protected]