Valikko Sulje

Etelä-Karjalan liiton virasto avoinna arkisin kello 9–10

Kuvituskuvassa kädet tietokoneen näppäimistöllä. Kuvassa tietokoneen näytöllä Etelä-Karjalan liiton sivu.

Koronavirustartuntojen lisääntyessä Etelä-Karjalan liiton henkilöstö siirtyy loppuvuodeksi pääosin etätyöhön ja virastossa palvellaan rajoitetun aukioloajoin.   

19.10.2020 alkaen liiton virasto Lappeenrannassa (Kauppakatu 40 D, 5. kerros) on avoinna ma-pe kello 9–10.  Jatkamme käytäntöä 31.12.2020 saakka. Aukioloaikoina paikalla oleva työntekijä vastaanottaa postit ja muut lähetykset. Työntekijät ovat pääosin etätyössä ja tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Kokouksia ja sovittuja tapaamisia hoidetaan pääasiassa etäyhteyksillä, ja muuttuneista kokousjärjestelyistä ilmoitetaan sähköpostilla. Etelä-Karjalan liiton nettisivulle on myös koottu linkkejä koronavirukseen liittyvästä ajankohtaisesta tiedosta https://www.ekarjala.fi (suomeksi). 

Etelä-Karjalan liitossa (Kauppakatu 40 D, 1. kerros) toimiva Kaakkois-Suomi–Venäjä CBC -ohjelman hallintoviranomaisen toimipiste on loppuvuoden ajan avoinna ma-pe kello 9-14. Aukioloaikoina paikalla oleva työntekijä vastaanottaa postit ja muut lähetykset. Kokoukset ja hankeneuvonta toteutetaan pääosin etäyhteyksin ja henkilöstön tavoittaa parhaiten puhelimitse ja sähköpostilla. Ohjelmahenkilöstön yhteystiedot kotisivulla https://www.sefrcbc.fi/fi/yhteystiedot/henkilosto/. CBC -ohjelman sivutoimipisteen henkilöstö Pietarissa on myös pääosin etätyössä ja varmimmin tavattavissa erikseen sovittuina aikoina.  

Lisätietoja:  
Etelä-Karjalan liiton hallinto- ja kehittämisjohtaja Olli Seppänen 
puh: 040 139 0175, sp: olli.seppanen@ekarjala.fi 

Kaakkois-Suomi ̶ Venäjä CBC-ohjelman ohjelmajohtaja Jukka-Pekka Bergman 
puh: 050 437 0339, sp: jukka-pekka.bergman@sefrcbc.fi