Etelä-Karjalan liittoEtelä-Karjalan Kulttuurileijonien luola 28.8.2024 klo 9–13, Ruustinna, Lappeenranta

Etelä-Karjalan Kulttuurileijonien luola 28.8.2024 klo 9–13, Ruustinna, Lappeenranta

Kultainen leijonan pää näkyy puoliksi vasemmassa reunassa. Sen oikealla puolella teksti "Etelä-Karjalan kulttuurileijonien luola".

Tuo ideasi kulttuurileijonille ruodittavaksi!

Onko sinulla idea, jolle haluaisit raudanlujien ammattilaisten rehellisen mielipiteen ennen idean kehittämistä valmiiksi tuotteeksi? Onko sinulla hyvä käytäntö, johon kaipaisit ammattilaisen näkemystä? Mietitkö, onko luova tuotteesi tai konseptisi kaupallisesti toimiva?

Kulttuurileijonien luolassa ”kovat luut” sanovat suoraan, miten he ottaisivat myymäsi idean omakseen – vai ottaisivatko? Ja mitä mieltä he ovat kehittämästäsi käytännöstä tai esittämästäsi kysymyksestä – rehellisesti, kokemuksen syvällä rintaäänellä. Kaikki tämä siksi, että sinä saisit menestyksen eväät luovalle ideallesi.

Tule seuraamaan kulttuurileijonien työskentelyä!

Tilaisuus on tarkoitettu luovien alojen ja kulttuurin toimijoille, yrityksille, organisaatioille, ammatinharjoittajille ja harrastajille sekä näiden kumppaneille ja verkostoille.

Kulttuurileijonien luola -tilaisuus on maksuton, ja siihen mahtuu ennakkoilmoittautumisten järjestyksessä 40 henkeä, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Voit esittää kysymyksen ennakkoon tai tulla yleisöksi kuuntelemaan, millaista palautetta kulttuurileijonat antavat esitetyille ideoilla. Myös yleisöllä on mahdollisuus kommentoida ideoita.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 13.8. mennessä lomakkeella (Ilmoittautuminen avautuu linkistä)

Kulttuurileijonien luolan kutsu.
Kulttuurileijonien luolan ohjelma.