Valikko Sulje

Haemme elinvoimajohtajaa

Break dance -tanssija ja teksti "Uusinajattelijoiden maakunta".

Rohkea ja yllättävä. Elävä ja kehittyvä. Rento ja kansainvälinen. Täällä Saimaan rannoilla, kansainvälisellä rajaseudulla, on totuttu uskaltamaan ja tekemään asioita uusilla tavoilla. Yliopisto, innovaatiot, globaalit yritykset, Saimaan alueen kasvava matkailuelinkeino – kaikki tämä kertoo omaa tarinaansa maakuntamme elinvoimasta, yritteliäisyydestä, muutosmyönteisyydestä ja me-hengestä.

Etelä-Karjalassa rakennetaan rohkeasti ja luovasti uusinajattelijoiden kestävää onnelaa. Tunnistatko sinä itsessäsi uusinajattelijan? Haluatko tulla mukaan työyhteisöömme elinvoimaisuuden tiennäyttäjäksi?

Etelä-Karjalan liitto hakee vakituiseen virkasuhteeseen

Elinvoimajohtajaa

Virka on kokonaan uusi ja perustettu Etelä-Karjalan liiton organisaatiouudistuksen yhteydessä.

Elinvoimajohtaja vastaa organisaatiouudistuksen yhteydessä perustettavan elinvoimapalveluiden yksikön johtamisesta. Yksikössä hoidetaan maakunnan kehittämis- ja hanketoimintaa. Elinvoimajohtajan laajaan vastuualueeseen kuuluvat aluekehityslainsäädännön ja maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset tehtävät. Tehtäviin sisältyvät muun muassa maakuntakaavoitus ja maakuntaohjelmatyö, EU- ja kansallinen aluekehitysrahoitus sekä liikenne-, ympäristö- ja kansainväliset asiat. Elinvoimajohtaja toimii elinvoimapalveluiden yksikön esimiehenä ja osallistuu Etelä-Karjalan edunvalvontaan. Elinvoimajohtaja on myös maakuntajohtajan varahenkilö ja Etelä-Karjalan liiton johtoryhmän jäsen.

Tehtävän kelpoisuusehtoina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, erinomainen suomen ja englannin kielen taito, kokemus menestyksellä hoidetuista johtamis- ja elinvoiman kehittämistehtävistä sekä perehtyneisyys maakunnan liittojen tehtäväkenttään.

Arvostamme lisäksi erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja ja kokemusta muutosjohtamisesta.

Elinvoimajohtajan tehtäväkohtainen palkka on 6000 euroa/kk. Lisäksi maksetaan kokemuslisää KVTES:n mukaisesti. Muu mahdollinen henkilökohtainen lisä määräytyy Etelä-Karjalan liiton palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Rekrytoinnissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Elinvoimajohtajan virka täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Etelä-Karjalan liiton maakuntahallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa Etelä-Karjalan liiton kirjaamoon osoitteeseen [email protected] 10.12.2020 kello 16 mennessä. Sähköpostiviestin aihekenttään tulee kirjata: ”Elinvoimajohtaja” Rekrytointia koskevat päätökset annetaan tiedoksi sähköisenä viestinä, mikäli hakija ei sitä kiellä.

Lisätietoja:
Maakuntajohtaja Satu Sikanen, puh + 358 400 661318
Maakuntahallituksen puheenjohtaja Jukka Kopra, puh + 358 400 515 066